Warme broodjes

Het is ongeveer een maand geleden dat -in gesprek met een spraakgebrek- (het boek!) uitkwam. Ik zal er niet omheen draaien… al die aandacht doet me goed. Als warme broodjes vliegen ze naar alle hoeken van het land (én daarbuiten!). Gent, Rotorua, Vriezenveen, Hulsberg, Mortsel, zelfs plaatsen waar ik nog nooit van heb gehoord. Het ging niet zonder leermomenten, maar er zijn al meer dan vier dozen leeg! Mensen sturen me warme reacties, prikkelende vragen, aanvragen voor ‘praatjes’ en complimenten. Ik ben blij!

De site igmes.nl bestaat nu ongeveer 3 maanden. Mijn columns worden gelezen en ik word erop aangesproken op straat. Door wildvreemden!

Mocht je de hele lancering nou gemist hebben… bekijk hier dan gerust de boekpresentatie in de herhaling. Het duurt een minuutje en je bent weer helemaal bij.